God fortsättning!

Då var det nya året här 2012 och det kommer väl att ta sin lilla tid att lära sig :).

Vi hade en toppenkväll igår i Stråvalla som ligger lite utanför Frillesås. Kvällen tillbringades med våra goa vänner Lotta & Tommy och Sofia & Krister med söta barnen Elli & Emil. Vi bjöds på fantastiskt god mat, oxfilé med ugnsgratinerat mos, mums :).

Kocken Lotta in action 😉

Hasse & Sofia myser 😉

Tjejerna hade inte dugg ont av fyrverkerierna utan tog det hela med ro. Det var ju Tindras första nyår så vi visste inte riktigt hur hon skulle reagera så det var skönt att se att hon inte brydde sig alls. Efter en god frukost idag så gav vi oss iväg hemåt. Stort tack Lotta & Tommy och Sofia & Krister för en fantastiskt rolig kväll/natt . Vi syns till påsk 🙂

På vägen hem stannade vi till och hälsade på Susanne & Mikael på Kitunés Kennel. Där bjöds vi på kaffe och en trevlig pratstund samt hann med lite valpmys med såklart. Tack för kaffet och den spännande kakan ;).

Zelda & Tindra hälsar på Ester 🙂

Nu är man minsann lite trött i ögat……undrar varför ;).  Sängen känns väldigt lockande just nu men man får väl försöka hålla ut några timmar till med hjälp av kaffe i stora mängder. Imorgon väntar jobb på Ullareds vårdcentral, det är jättekul att få vikariera lite i sitt blivande yrke :).

Ha det gott alla & en god fortsättning på det nya året!

Kategorier:Uncategorized