Stolt & Huvudbry!

Skickade för några veckor sedan in en vinterbild på Zelda till Eurasierklubben för att dom efterlyste bilder på eurasier att lägga upp på sin hemsida. Idag när jag gick in och tittade så låg minsann bilden på vår vackra Zelda där. Vill ni kolla så tryck härVisst blir man stolt!! 🙂 :).

Här har ni bilden! 🙂 

Nu har jag lite problem med! Tindra måste ju bada innan My Dog, frågan är bara när?? Helst inte kvällen innan men som det ser ut nu så får det nog bli så i allafall. Det är ju inte så kul att bada och göra henne fin när hon skitar ner sig så ”fint” när hon är i hundgården…..Och att bada dagen innan är inte heller optimalt men vad gör man? Förslag mottages tacksamt ;). Hasse föreslog högtryckstvätten men jag vet inte jag…… ;).

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

8 svar »

 1. Tack Pia =)
  Man ska helst inte bada för tätt in på utställning för att pälsen ska hinna ”lägga” sig säger experterna. Men så får det nog bli här ändå 😉
  Kram ❤

 2. Söta, fina Zelda ❤
  Jag har tvättat eurasier dagen innan utställning och blivit BIS-placerad, så tvätta på du 😉
  Jag kommer och hejar på er på torsdag 🙂 🙂

  Kram ❤

 3. Hej, viklen fin sida du har! Såg att du lagt in några bilder med på leksaker, kul:) Hoppas hundarna blir fina med nya shampot och att dom vinner på My Dog. Jag är i Springer Spaniel rasmonter tors 13-17 och lör 9-13, kom förbi och hälsa på! Tror det är monter nr 1, allra längst ner i ett hörn, om jag förstått det rätt. Lycka till nu!
  Kram Carro

 4. Tack Carro 🙂
  Ska testa det nya schampot på tjejerna ikväll, kommer säkert att vara toppen!
  Så kul att du är där imorgon för det är vi med. Då kommer vi och hälsar på dig i monter 1, ska bli kul att se dina grejor 🙂
  Kram