Fjärilar i magen…….

Jaha då har det blivit dags för My Dog i Göteborg imorgon. Hua mej så nervös jag är!! Jag är verkligen ingen tävlingsmänniska och ändå utsätter jag mig själv för detta ;). Visst har nerverna blivit betydligt bättre med tiden men ändå….. Tur att Hasse följer med som stöd i allfall :).

Ikväll har Tindra under protest badat. Det var ett himla gnällande under tiden och efter var jag precis lika blöt som hon var. Nu behöver jag inte duscha själv för det har Tindra minsann skött om. Kan det vara en hämnd kanske? ;). Zelda höll sig på behörigt avstånd och var nog rätt nöjd att slippa badet :).

Visst är det synd om mig? 😉

Det är bäst att jag själv sköter om torkningen för den där matten är minsann inte att lita på 😉

Imorgon planerar vi att ge oss iväg vid kvart över sju, ingen sovmorgon här inte. Eurasierna beräknas starta vid 10.15 och vi har tänkt att vara där vid 09.00 så att tjejerna hinner vänja sig lite vid allt. Nu ska jag packa utställningsväskan med nummerlappar, godis, borstar m.m. Lika bra att ha det gjort, det är så mycket annat ändå som ska fixas imorgon bitti. Håll nu tummarna för oss imorgon så lovar jag att uppdatera bloggen med resultat så fort jag hinner :).

Ha det gott alla & glöm inte att en liten kommentar gör mig glad 😉 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »