Sur eftersmak…..

Som ni läst i blogginlägget innan så har vi haft en kanon-helg men tyvärr blev det en sur eftersmak. När vi kom till våran bil efter utcheckningen från hotellet så hörde jag Susanne säga; vad f*n har hänt här?? Fönstret på passagerarsidan på våran bil var krossad och det var fullt med glassplitter överallt! Tyvärr så hade någon idiot slagit sönder rutan och snott Susanne och Mikaels GPS 😦 :(. Denna parkering skulle vara övervakade men tydligen inte. Suck…….man blir så ledsen och arg över att sånt ska kunna hända. Men men det är ju bara materiella skador och Hasse och Mikael gjorde ett fantastiskt jobb med sop-påse och tejp. Händiga män det där ;).

Så imorgon blir det till att leta upp någon som kan sätta i en ny ruta och kontakta försäkringsbolag. Trots att Hasse och Mikael gjorde ett bra jobb så funkar sop-påsen nog inte i längden, den för ett hiskeligt oväsen och värmen blir inte den bästa i bilen ;).

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Tänk om nu alla visste hur Mikael och Hasse verkligen la ner hela deras själ i denna underbart vackra tejpning som enligt mig borde vara med på en konstutställning någonstans i Sverige 😉
    Hoppas det gick bra idag!

    Kram<3

  2. Har inte fått fixat rutan än men det löser sig nog i veckan. Och tack vare den fantastiska tejpningen så går det rätt bra att köra ändå 😉
    Kram tillbaks ❤