Kalvs krona

Ja så heter en underbart vacker bokskog som ligger precis bredvid Kalvsjön. Tjejerna och jag började vår promenad på stranden och gick sedan vidare till denna vackra bokskog där tjejerna fick springa runt lite. Det märktes att dom tyckte att det var spännande med en ny plats och nya lukter. Vi har varit där innan men det var längesedan så det kändes nog ganska nytt för dom :).

Bus i bokskogen 🙂

Nu kommer det smaka gott med lite kaffe att värma sig med. Soligt och fint var det ju ute men visst blir man ändå lite kall efter att varit ute i närmare två timmar ;).

Ikväll är det dags att skaka rumpa lite på zumban som har startat igen. Nu är det ett helt nytt program att lära sig och jag är övertygad om att vi står som fågelholkar emellanåt när vår duktiga ledare Therese försöker lära oss lite nya steg. Svårt är det men ack så roligt och nyttigt det är  🙂 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Hej Jeanette!!

    Elin här.
    Så mysigt att traska i bokskogen! 🙂 Eller vad för träslag det är i Kalvs Krona 😉 Det här med zumba… Är det enklare med en ledare framför sig? För har kört med cd-skiva och det blir mycket spola-tillbaka-och-göra-om steget. Lite så man sliter sitt hår faktiskt när man inte får till danssteget.

  2. Ja vi hade en mysig stund i bokskogen :).
    Jag tror att det är enklare med en ledare för hon kan ta stegen långsammare samt upprepa vid behov. Sen är det ju roligare med någon som hejar och peppar en att orka lite till och det behövs kan jag lova 😉