Svenljunga, kyla och fredagsmys =)

Fy så kallt det var imorse, -15 grader brrr. Det är minsann alldeles för kallt tycker jag. Nu är det ”bara” -9,5 grader mitt på dagen…..

Idag på förmiddagen var vi en sväng i Svenljunga. Hasse skulle ta lite prover på vårdcentralen och under tiden han var där passade jag på att handla lite som inte finns i våran lilla affär här i Kalv. Efter detta så stannade vi till på stranden innan vi åkte hem. Så vackert där var men fy så kallt. Men det verkade inte bekomma tjejerna som glatt sprang omkring. Vi stod inte ut så länge där idag för vi hade inte någon mössa eller vantar med, smart va ;).

Det får väl bli en tur till med tjejerna senare och se till att man har på sig lite bättre kläder då kanske ;). I eftermiddag kommer Kim hem över helgen, då blir det riktigt fredagsmys. Hade varit ännu bättre om Cilla också hade kommit men man kan inte få allt :).

Ha en mysig fredagskväll alla!

Kategorier:Uncategorized