Härlig dag på sjön!

Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och värmer mig med efter några härliga timmar på sjön. Jag och Hasse trotsade kylan, packade in oss i varma kläder och  gav oss av till sjön med tjejerna. Där var vi inte ensamma precis. Vi fick allt dela isen med både vinterfiskare & skridskoåkare. Då är det tur att  sjön är stor så den räcker för alla 🙂

Vi gick en rejäl bit med solen i ansiktena och då var det riktigt skönt. Solen värmer faktiskt lite redan nu :). Fast lite läskigt tycker jag det är när det knakar och sjunger i isen ;). Men när vi vände om så blev det riktigt kallt. Det var stor skillnad mellan att ha solen i ansiktet eller i ryggen. Jag tror allt våran gångtakt var betydligt snabbare på vägen hem. Men Hasse var minsann smart och gick baklänges. Då fick han det bästa av allt ;).

Nu har vi två väldigt nöjda tjejer som sover gott här vid mina fötter :). Om en stund blir det dags att börja med middagen. Idag står det lövbiff på menyn efter önskemål från Kim. Det kan man väl ställa upp på, speciellt idag när han är sjuk.

Imorgon är det dags för eurasierträff på Tjolöholms slott. Det ska bli jättekul, hoppas bara att det inte är riktigt så kallt och framför allt inte blåser när man ska vara ute såpass länge. Hasse kom med ett förslag om att man skulle ta med sig lite ved, bra för att värma sig vid och då kan vi ju också passa på att grilla lite korv. Hmm….en idé som verkligen tål att tänkas på 🙂

Ha en fortsatt härlig lördag alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

 1. Låter inte helt fel, här blev det tacos, Linus önskemål 😉
  Underbara bilder som alltid!! Smart där Hasse, men lite vanskligt kanske 🙂
  Vi kommer nog inte imorgon tyvärr. Jag får se hur det funkar här hemma,
  kanske kommer jag och Zacco själva, vi får se.
  Ha en härlig lördagskväll själva.
  Kram till er alla ❤

 2. Ja vad gör man inte för sina barn 😉
  Åh så synd om ni inte kommer men jag förstår att det nog blir för kallt för Linus. Vi verkar inte bli så många imorgon iallafall, säkert på grund av kylan.
  Kram på er ❤