Yr i bollen…..

Ja så känns det verkligen idag efter min första praktikdag på barnkliniken i Halmstad. Man vill ju lära sig så mycket som möjligt på kortaste möjliga tid vilket inte är riktigt genomförbart jag vet ;). Men försöka kan man ju alltid :). Det verkar vara ett jättetrevligt ställe med härlig personal så dessa 7 veckor lär nog gå fort :).

Ikväll har vi varit på hundmassage hos Marie-Louise. Nu är Zelda färdigbehandlad och ska endast gå på underhållsbehandling ett tag framöver. Man vill ju gärna ha koll på henne så att hon fortsätter på rätt håll och om en månad ska vi tillbaka.

Nu blir det inte mer skrivet idag. Jag måste äta lite och sen blir det tidigt i säng. Klockan kommer att ringa 04,45 imorgon och då gäller det att vara någorlunda pigg iallafall. Lämnar er med ett kort på tjejerna från våran utflykt på sjön i lördags.

 

Ha det gott alla därute i kylan!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Det är så härligt att få läsa om allt ni gör och förstå lite hur det är med er och vovvarna! och även så kul att få se bilder på töserna. ❤
    Kram
    Jennifer 😉

  2. Tack Jennifer, så kul att du tycker om att läsa min blogg. Det är verkligen ett bra sätt att dela med sig om vad som händer, speciellt till dom som man inte träffar så ofta. Ha det så bra och hälsa familjen
    Kram ❤