Lördag!

Ja här har vi en lugn & skön lördag. På förmiddagen fick jag rensat upp lite i trädgården, ni vet det där mindre roliga som hundar lämnar ifrån sig i prydliga högar. Ett riktigt skitjobb om man säger så ;). Sen fick jag även gjort lite bokföring samt lämnat in momsrapporten till Skatteverket. Alltid lika skönt när det är gjort :).

När detta var gjort hade jag två tjejer som vankade omkring här och stirrade ut mig. Enligt dom var det hög tid för den dagliga promenaden. Så vi gav oss ut men fy vad kallt det blåste. Det såg inte ut så innan vi gav oss ut men ack så fel jag hade. Idag gick vi på skogsvägar här omkring och tjejerna rusade runt som vanligt men faktiskt så lyssnade dom på mig idag också!! 😉

Nu ska vi äta lite lunch här innan jag ger mig iväg till Svenljunga för att hämta Kim. Han har ju lov nästa vecka så han kommer vara hemma länge denna gången. Kul för oss  och även för tjejerna som då slipper hundgården nästa vecka :). Ikväll för man väl titta lite på Melodifestivalen också så att man hänger med i pratet som alltid blir efter detta spektakel ;).

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized