Veterinärbesök

Igår så var det då dags för vaccinering av tjejerna. Vi mötte upp Anette på vägen, hon hade erbjudit sig att åka med som hjälpreda.  Så himla bra för det är minsann inte så lätt att hålla två väldigt glada hundar i ett trångt väntrum fullt med hundar och samtidigt försöka fylla i papper och sånt. Stort tack Anette för hjälpen 🙂. Väntan på våran tur blev rätt lång, det kan ju bli så när det är drop-in men det gick ingen nöd på mig för jag hade ju trevligt sällskap. Jag passade också på att väga dom och Zelda väger 20 kg och ”lillasyster” Tindra 23 kg ;).  Dom verkar ligga stabilt i vikt för det var nästan exakt samma som förra gången jag vägde dom.  Veterinären är väl inte det bästa tjejerna vet men så här illa är det i allafall inte……. 😉

Nu väntar duschen och sen är det snart natten för mig. Utanför fönstret snöar det, undrar hur här ser ut imorgon bitti…. Inte kul att köra 8 mil i en massa snö men nu ska jag inte måla f*n på väggen utan hoppas på att det inte blir så mycket av det :).

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. tack själv för trevligt sällskap man blir alltid lika glad av ditt sällskap.