Promenad, fällning & nedtryckt husse ;)

Ja det blev allt en del snö här igen. Cirka 5 cm har vi fått men nu är det inte kul med snö längre. Jag vill ha vår!! Men jag håller tummarna för att den utlovande vårvärmen verkligen kommer nästa vecka som det sägs 😉

I morse startade dagen med lite taxikörning och sen vid 8-tiden var jag hemma igen. Då blev det lite frukost och morgontidning. Vid halvelva snåret stack jag och tjejerna ut på promenad. Det blev stranden idag och tjejerna gjorde sitt allra bästa att köra slut på sig själva ;). Men nu gäller det att ha lite extra koll på dom när vi är där så att de inte går ut på den opålitliga isen. Man vill ju inte riskera något med sina ”guldklimpar” :).

Väl hemma igen så hade Hasse kommit hem till tjejernas glädje och den kan yttra sig på de mest underliga sätt 😉

Zelda tycker att varför gosa på ett vanligt sätt när man kan sitta mjukt och bekvämt på husse istället ;). Tindra ser allt lite undrande ut :).

Imorgon är det utställning i Laholm för båda tjejerna. Vi får väl se hur det går nu när Tindra fäller i stora lass. Man kan ju inte precis kalla henne fullpälsad :). Jaja det går som det går och i vilket fall som helst är det en bra träning :).

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Haha, diggar Zeldas stil 😉 helt rätt, tryck ner honom bara!! Tindras min är hur go som helst, vad sysslar hon där med egentligen. Skön ögonblicksbild 🙂
    Stort lycka till imorgon!!
    Kram ❤

  2. Oj, vad mycket snö ni har. Här kom snön och försvann samma dygn.
    Ja, helskön bild på Zelda och Hasse!!

    Ses snart, kram ❤