Sommar, sommar och sol đŸŽ¶

Nej, sĂ„ mycket mer somrigt Ă€n sĂ„ hĂ€r kan det knappast bli nĂ€r man efter en varm sommardag tar med sig tjejerna till sjön för ett kvĂ€llsdopp. Och Ă€nnu bĂ€ttre givetvis om bĂ€sta buskompisen Elli hĂ€nger med 😉

Dessa tvĂ„ har verkligen blivit ett riktigt ”radarpar” i vattnet. BĂ„da lika förtjusta i att bada, nĂ„got man definitivt inte tar miste pĂ„! Som de hĂ„ller igĂ„ng alltsĂ„ 😉

De Àldre i flocken tar det dock betydligt lugnare..

..eller försöker iallafall. Dock inte sĂ„ lĂ€tt alla gĂ„nger nĂ€r man har nĂ„gon i hasorna 😉

En helt ljuvlig kvĂ€ll blev det och Ă€ven hyfsat skönt i vattnet, Ă€ven med mina mĂ„tt mĂ€tt faktiskt 😉 . Temperaturen var, som synes, dock inget som bekymrade de fyrbenta utan Elli & Malou hade nog varit kvar i sjön fortfarande om de hade fĂ„tt bestĂ€mma 😉

Det Ă€r verkligen en ynnest att ha nĂ€ra till sjön och hundar som tycker om att bada i denna vĂ€rmen, inte alla förunnat. Men tur dĂ„ att det finns andra möjligheter till svalka för vĂ„ra pĂ€lsklingar, som tex kylvĂ€st eller kyldyna , jag menar, alla kan ju inte vara som Malou & Elli 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized