Åh vilken härlig dag 🎶

Alltså gårdagen, vilken underbar dag det blev! Bad för både stora som små, två- som fyrbenta 😀❤️

Zelda & Tindra hurrade dock inte direkt över detta tilltag att bli rejält blöta utan var mer nöjda över att efteråt titta lite på avstånd istället 😉

Värmen blev dock genast betydligt enklare att hantera efter doppet i Krokslätt och det för oss alla. Tjejerna somnade gott på gräsmattan när solen gick ner och vi andra hade det hur skönt som helst ute på altanen hela kvällen 😊

Idag har dock hettan fortsatt att testa oss, iallafall en bit fram på eftermiddagen tills detta dök upp på himlen…

Och ja, det blev en rejäl urladdning med strömavbrott som resultat. Men inte varade den svala luften länge inte. Nej, nu är det solen tillbaka och temperaturen är uppe på 25 grader igen, puh 😓. ”Not my kind of cup of tea” om man säger så 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized