Ibland Ă€r hon billig đŸ˜‰đŸ€Ł

Skogspromenader kan ju vara alldeles underbara, speciellt nu nĂ€r hösten nĂ€rmar sig. Hög hĂ€rlig luft med en lagom vĂ€rmande sol dĂ€r man traskar i skog och mark men ibland önskar man faktiskt att man hade valt en annan vĂ€g 😉

Som sagt, nĂ€r denna synen uppenbarade sig sĂ„ var minsann Malou vĂ€ldigt billig, nĂ€stan gratis faktiskt 😉 😀 . Och det luktade precis lika illa som det ser ut! Himla tur att hon valde att avsluta flockpromenaden med en rejĂ€l simtur i sjön..

..annars hade hon fĂ„tt gĂ„ hem 😉 . Men det var inte bara lerbad under dagens tur i skogen med Mari och hennes flickor utan alla fyrbenta hann med en hel del annat ocksĂ„ 🙂

Tack Mari för Ă„terigen en riktigt hĂ€rlig promenad och som vi sa, det stora lugnet har varit fullstĂ€ndigt nĂ€rvarande hĂ€r i eftermiddag 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized