Sessan, du fattas oss ❤️

Hjärtat värker av sorg och tårarna rinner efter att vi i morse var tvungna att säga farväl till vår sessa, finaste finaste Zelda ❤

Åldern hade nu tillslut tagit ut sin rätt och av respekt för denna fantastiska hund så var det dags att släppa taget, hur ont det än gör ❤ . Så mycket som hon gett oss genom alla år, är så otroligt tacksam att just vi fick bli hennes husse & matte. Hon var även anledningen till att det blev just eurasier för oss och hon kommer alltid att leva vidare i vårt kennelnamn Zetill’s ❤

Zelda hade en inneboende pondus, behövde aldrig säga ifrån utan hon fick den respekt hon förtjänade ändå. Hon styrde sin flock med en varm, rättvis och generös ”järntass” men samtidigt hade hon alltid nära till bus & lek ❤

Hela tretton år fick vi ha henne vid vår sida och minnena av dessa fina tretton år kommer alltid att fylla mitt hjärta med värme och är även till en stor tröst en tung dag som denna ❤

Zelda drog sitt sista andetag liggandes på favoritmattan här hemma omgiven av sin familj, både två- och fyrbenta. Stort TACK till underbara Lone, Zeldas veterinär sedan många år, som med kort varsel bokade om sina besök för att kunna hjälpa Zelda en sista gång. Även ett stort TACK till Marie-Louise & Terje som släppte allt för att hjälpa till, vi är så otroligt tacksamma ❤

Så när snöflingorna nu sakta dalar utanför fönstret tänder jag denna lykta i Zeldas minne, aldrig har denna text känts mer sann än nu ❤

❤ Kitune’s Perdita ”Zelda” 2/10 2009 – 21/11 2022 ❤

Kategorier:Uncategorized

14 svar »

  1. Spring över bron 🌈 ni ses med glädje när det är tid för det Zelda, mina tankar till er som får stanna här och sakna Zelda, men kom ihåg att hon lever i era hjärtan med samma kärlek 🧡

  2. Det gör mig ont att läsa, även om jag aldrig träffade Zelda.
    Spring på dom evigt gröna nu, finaste Zelda ❤