Jul pĂ„ Liseberg đŸŽ„

En fantastiskt mysig heldag igĂ„r pĂ„ ett juligt Liseberg tillsammans med hela familjen ger verkligen julkĂ€nslan en rejĂ€l skjuts framĂ„t 🙂

SĂ„ vackert pyntat överallt, ljus i varenda hörn, men man kan inte lĂ„ta bil att tĂ€nka; Liseberg mĂ„ste ju ha ett fast el-avtal 😉 😀 . Nyheten för i Ă„r, Tomtebyn, gick hem hos alla barn och givetvis Ă€ven Ă„kattraktionerna 🙂

En mycket mysig dag men kallt som attan och vĂ€ldigt mycket folk, ja jag tror att halva Sverige var dĂ€r, det kĂ€ndes sĂ„ iallafall 😉

Tjejerna hade det dock toppen pĂ„ annat hĂ„ll! De gĂ€stade bĂ€sta Anders & Malin över dagen och njöt av att bli lite extra bortskĂ€mda och att ligga pĂ„ höjden och spana ner frĂ„n deras fina altan. Tack Ă€n en gĂ„ng för hjĂ€lpen ❀

Idag gĂ„r Malou in i vecka 8 och börjar sĂ„ smĂ„tt likna en flodhĂ€st, dock en mycket söt sĂ„dan 😉 ❀ . Men mer om detta i nĂ€sta inlĂ€gg och förhoppningsvis kan jag Ă€ven dĂ„ bjuda er pĂ„ ett bildbevis av vĂ„r lilla hippo 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized