Stor glädje men även lite sorg ❤️

Tyvärr förlorade vi en hane igår trots stora ansträngningar att få behålla honom hos oss men han var inte menad för detta livet, sov i ro vår lille Grå ❤️. Sånt här händer, det vet vi, men ändå så ledsamt och gör ont i hjärtat. Men livet går ju vidare och glädjen som de andra fem pigga krabaterna ger oss är givetvis till stor tröst 😍

Uppifrån sett: Hanar nr 1,2 samt 4. Tikar nummer 3 samt fem 😍

Hela gänget mår toppen och mamma Malou likaså! Hon är en mkt omtänksam och uppmärksam mamma ❤️

De äter och sover och det är inget tvivel om att mjölkbaren är välfylld 😉😍

Riktigt fina viktuppgångar på alla fem, känns skönt att få det på papper även om jag egentligen inte trodde något annat. Valparna gör ju inget annat än äter och sover 😍. Och det sistnämnda gör de på alla möjliga och omöjliga sätt 😉

Imorgon är tanken att försöka fota godingarna lite med min systemkamera istället för mobilen som fått tjänstgöra hittills. Tänk att få fota vår alldeles egna valpkull! Det ni 😉😍

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Så väldigt sorgligt🥺 Ni får glädjas över de som finns kvar, och vårda era hjärtan. Det gör så ont i dem när de får sprickor💔 Men minnena lagar sprickorna med kärlek, och det är nog därför vi aldrig slutar att ha djur omkring oss.