Ingen snö..

Nej tyvärr fick vi inget av den där vita fluffiga varan här inte, söndagen grydde lika grön som innan förutom en liten touch av frost i gräset som iallafall gav en liten vinterkänsla, ja man får vara glad för det lilla ;). Även idag var det frost men betydligt kallare, termometern visade på hela – 10 grader imorse, hua mig, men inget som bekymrade Tindra speciellt där hon satt och spanade ut över ängen 🙂

DSC_1418 (2)

Strax innan åtta så var det dags för att åka till jobbet och då fick tjejerna allt stanna inne i stugvärmen och hänga med sonen eftersom han var ledig idag. Väl på jobbet så blev en av dagens uppdrag att hänga med ut i skogen och hämta julgranar, tala om att ha ett underbart omväxlande jobb :D. Och på vägen dit så fick vi till och med se en älg bland den rimfrost-täckta skogen. Något som tyvärr inte syns på bilden på grund av kvalitén på mobilen men vackert var det ”live” iallafall 🙂

DSC_1419 (2)

Imorgon väntar en ledig dag som jag tänker fylla en del av med att försöka hitta adventsljusstakar med mera. Kan ju bli en utmaning efter flytten om man säger så 😉 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized