Valpplaner

Vi planerar inga valpar under 2020/2021!

243154_2114020567203_7774593_o

12 kommentarer »

 1. Hej, jag och min man letar efter en fyrbent familjemedlem då vi tidigt i våras förlorade vår i sjukdom..
  Vi har väntat med att skaffa en ny hund pga sorgen och kommande bebis , vi vill skaffa en hund under vinter halvåret så att barnet får växa på sig lite samt så att man fortfarande har åtminstone 6 månader kvar hemma för att förbereda hunden.

  Så vår fråga är om ni har några valpar planerade till vintern nån gång?
  Med vänliga hälsningar Sandra

 2. Hej Vera!
  Eftersom vi inte har några valpplaner överhuvudtaget så har jag inte ens tänkt på det. Det är ju inte relevant förrän man planerar en valpkull och sådana planer har vi ju som sagt inte 😊

  Mvh Jeanette, Zetill’s kennel

 3. Hej jag snubblade över rasen Eurasier när jag satt och spånade över en ny familjemedlem. Jag har suttit i ett par veckors tid och läst på om rasen och bara blivit mer och mer intresserad. Jag har absolut inte brottom att köpa utan vill gärna lära känna rasen bättre först. Till saken så tänkte jag höra om det finns möjlighet till att hälsa på för att se lite mer hur rasen är och eventuellt ställa lite frågor ?

 4. Hej Amanda!
  Ursäkta sent svar men vi har haft fullt upp med vår eurasierhelg denna helgen 😊. Vi har inga valpplaner men du är varmt välkommen att komma och hälsa på oss och våra tjejer samt prata eurasier 😊.

  Mvh Jeanette, Zetill’s kennel

 5. Hej! Tänkte gå i pension om 1 år och har fastnat för Eurasier. är uppvuxen med schäfer då pappa var hundförare och har haft en schäfer/ husky då barnen växte upp.Tycker mkt om hundlivet o känner att jag kan ge ett bra liv åt en hund när jag slutat jobba o är pigg pensionär.Om ni har valpplaner nästa år skulle det kännas bra att få hälsa på hos er frampå. Med vänlig hälsning, Christina Fermfelt

 6. Hej Christina!
  Tyvärr har vi inga valpplaner till nästa år pga att vi i dagsläget inte har någon avelstik. Men jag önskar dig lycka till i jakten på en alldeles egen eurasiervalp 😊

  Mvh Jeanette, Zetills kennel

 7. Vad synd… ni såg ut att ha så fina hundar. Lycka till med att hitta en fin avelstik. Med vänlig hälsning, Christina F.

 8. Hejsan, kan man köa på valp hos er?
  Vi kan gärna vänta en längre tid på den rätta för oss!
  Vi har erfarenhet utav rasen och vet vad det innebär. Haft en tik som vi fick jobba mycket med socialisering med men vilken fantastisk familjemedlem hon var. Saknar henne så.

  Då vi vet vad rasen innebär och älskar dess alla egenskaper så letar vi nu en ny vän för livet. Kan berätta mer om oss om det är intressant.

  Har ni några framtidsplaner berätta gärna mer om avelstiken m.m?

  Mvh Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s