Vad är en canineopat?

Certifierad Canineopat är en yrkestitel för en person som har studerat hundens anatomi och fysiologi under ett år vid UPH i Älvsered. Speciellt fokus ligger på hundens muskulatur och problem från rörelseapparaten. Behandlingsformerna vi använder är Genuin Svensk Hund massage, en djup och behandlande form av massage samt laser och elektroterapi. Vi ser oss som ett komplement till konventionell veterinärvård – ungefär som att om man får ett ryggskott så kanske man går till en massör, inte till doktorn. Är våra terapeuter det minsta osäkra på var problemen kommer ifrån så rekommenderar dom kontroll hos veterinären först.

UPH utbildar terapeuter för hund, häst och människa och vår strävan är att kunden/patienten ska kunna känna sig trygg med att en terapeut som är certifierad från oss faktiskt kan behandla på ett korrekt sätt. UPH står under statlig tillsyn vilket är en kvalitetssäkring i sig.

Vill ni veta mer om oss så kan ni titta in på www.uph.nu och om ni vill nå mig så kan man maila marie-louise@uph.nu eller ringa på 0702-400236

Ha det bäst!
Marie-Louise Granholm
Certifierad Canineopat
Ansvarig lärare hund, UPH

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s