Jä*vla fästingar!

Nej, jag vet, man ska inte svära men när det kommer till fästingar och vad de kan ställa till med så är det i min värld faktiskt helt okej att säga ett fult ord eller varför inte två? För saken är den att Tindra har fått anaplasma och det trots Bravecto. Samma hände ju Zelda för några år sedan så jag visste ju att det kunde ske och när Tindra började uppvisa trötthet samt diffus hälta och canineopat Marie-Louise inte kunde hitta någon direkt orsak..

..så bokade jag tid hos min veterinär för provtagning..

..och i fredags morse kom provsvaret, anaplasma i allra högsta grad 😦 . Så nu gäller en lång antibiotikakur för att ta förhoppningsvis ta dö på skiten, en kur som iallafall verkar startat bra för Tindra verkar faktiskt redan nu lite piggare ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized