”Flying colors”

Ja det var som jag trodde och hoppades, Zelda är i en fantastisk fin form  enligt  canineopat Marie-Louise på UPH 😀 . Sessan har satt en hel del nya muskler, speciellt på låren samt kan inte längre kallas mager utan hon är nu slank och fin, mattes hjärta ❤

DSC_6313 (2)

Även Tindra & Jill kollades upp och det fanns inga stora fel på någon av dem dock hittades några småskavanker..

DSC_1086

Marie-Louise hittade en sträckning i vänster framben hos Tindra, vid armbågen, som behandlades med lite ström och som ska kollas upp igen vid återbesöket nästa vecka. Jill hade ett skärsår på ena trampdynan som behandlades med laser på och så fick musklerna på insidan av hennes bakben en omgång massage för de var som vanligt stenhårda. Så med andra ord är det den äldsta i flocken som just nu är i bäst form, inte illa alls för en 9-årig dam va? 😉

Och har man varit på massage så ska man ta det lugnt efteråt och just av den anledningen var vi på stranden innan besöket hos Marie-Louise och gjorde av med lite energi. Ja iallafall tjejerna, jag motionerade mest mitt avtryckarfinger 😉

DSC_6272 (2)

DSC_6234 (2)

Och även om det fanns mycket spring i benen på tjejerna så fanns där minst lika nyfikna nosar både här…

DSC_6256 (2)

..och där 🙂

DSC_6307 (2)

DSC_6309 (2)

Och likaså nyfikna blickar..

DSC_6277 (2)

DSC_6253 (2)

DSC_6310 (2)

Med andra ord, en helt okej dag som kommer att avslutas med lite tända ljus och soffhäng framför teven medan höstmörkret sänker sig utanför fönstren 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized