Trodde aldrig att detta skulle ske!

Något stort har hänt här idag, eller rättare sagt mycket stort!! Något som andra hundägare kanske skulle tycka vara lite negativt men för mig är det endast positivt och det på alla fronter. Saken är den att jag snart får dra ner på Zeldas mat eftersom vågen visade att vi äntligen efter flera års hårt arbete har sprängt 20-kilos strecket igen!! Ja kan ni tänka er?? Zelda väger idag ungefär samma som hon gjorde innan hon fick sin EPI-diagnos den 4 april 2014, då hon var nere på endast 15,3 kg… Det har varit en lång resa med många upp- och nedgångar genom åren och såklart mycket oro för hur detta skulle sluta men ”slutet gott allting gott”. Nu kan man absolut inte helt slappna av men oron blir ju såklart betydligt mindre nu när sessan äntligen har lite hull att ta av om det skulle komma en dipp igen. Och denna stora händelse måste ju absolut firas och det med en kokt kycklingfilé till kvällsmat för sessan vår ❤

 

091

Att fotot inte är taget idag tror jag de flesta förstår men jag tycker så mycket om det! Jag tycker verkligen att bilden utstrålar värdighet och värme, trots snö och kyla 😉 ,  precis de egenskaper som karakteriserar våran underbara sessa ❤

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

6 svar »