Inbyggd ”ost-gps”?

Ja jag är helt övertygad om att tjejerna måste ha just detta eller så har de ett sjätte sinne för när jag plockar fram osten, och då företrädesvis hushållsost 😉 .  För det slår aldrig fel, de kan ligga på ovanvåningen och stensova men när jag sätter mig vid köksbordet och plockar bort locket på ostkupan så kommer de alla som skjutna ur en kanon 😉 😀 . Men som sagt, får de själva välja så ska det vara hushållsost och inget annat! Visst kan det slinka ner en bit Grevé eller Port Salut men det finns inget som slår en klassisk hushållsost enligt dem 😉

Men i skogen idag fanns inga som helst tankar på ost utan det var fullt ös från början till slut 🙂

DSC_6510

DSC_6503 1

Och vissa hade så brått att till och med kameran hade svårt att fokusera 😉

DSC_6481 1

Nej inte lätt för varken kamera eller fotograf att hänga med i alla svängar, betydligt enklare då med stilla motiv 😉

DSC_6493

DSC_6512 1

Men nu är det snart dags för kaffe och en liten kvällsmacka och det med hushållsost på, till tjejerna stora förtjusning 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized