Det dundrar utanför fönstret

Nu skulle man kunna tro att detta inlägg återigen kommer att handla om åska men nej då! Dundrandet kommer minsann inte uppifrån denna gång och hade jag inte vetat bättre så skulle jag mycket väl kunnat ha ett gäng elefanter i trädgården 😉 . Men såklart, inga elefanter men likväl fyrbenta däggdjur dock av en lite hårigare sort. Med andra ord två damer som kör intensiva eurasier-race runt huset så att det nästan skallrar i huset 😉 . Men eftersom detta skedde i skydd av mörkret så får det bli ett gammalt foto av fartdårarna istället 😉

0101

Jajamän, Zelda & Tindra var de skyldiga och det gjorde min dag kan jag tala om! För det är minsann inte ofta dessa två leker på detta sätt längre och definitivt inte då med Zelda i täten. Men det tar jag som ett tecken på att de båda mår som de sessor de är, prima med andra ord och återigen hittar på hyss tillsammans..

014 (3)

..eller helt ”på egen tass” 🙂 ❤

048

010

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized