Söndag igen…

Då har ytterligare en helg snart swishat förbi, ja tänk så himla bra det hade varit om vardagarna kunde gå lika fort? 😉 . Men även om måndagen snart knackar på så har vi haft en lugn och skön helg så inte värt att klaga! Vi har egentligen inte gjort så himla mycket utan fixat med lite och varje och såklart promenerat med tjejerna i skogen en hel del..

DSC_0503

DSC_0505

-Har husse något godis åt oss i fickan tro?

DSC_0508

Och även om solen har lyst med sin frånvaro så har det ändå varit ett skönt väder med snö, vindstilla och någon enstaka minusgrad 🙂

 

DSC_0041 (2)

Men trots flera promenader så finns det ändå massor av energi kvar till att leka i trädgården, en aktivitet som främst inbegriper Jill & Tindra och är väldigt roligt för både matte och husse att titta på 🙂

011

Nu är det dock väldigt lugnt här, alla fyrbenta sover gott och vissa gör det bättre än andra 😉

DSC_0398

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized