Inte en enda tjej i sikte!

Ja nu är det dags för något ovanligt här på bloggen, ett inlägg utan en enda bild på tjejerna, det måste väl ändå kallas ovanligt eller? ;). Men så blir resultatet när man bara går på koppelpromenader och inte besöker fårhagen eller stranden i Kalv, för foton på hundarna i koppel är nåt jag, som de flesta av er vet, är lite smått allergisk mot ;). Men när man promenerar så finns det faktiskt annat att fota som definitivt inte är i koppel, som till exempel dessa fina tranor som nu bosatt sig vid Kroksjön 🙂

DSC_1716 (2)

Eller en helt ny vinkel på nämnda sjö, taget från ett nyupptäckt ställe som kan bli perfekt att bada med tjejerna till sommaren, ja det finns tydligen vissa fördelar med att gå koppelpromenad 😉

DSC_1714

Imorgon väntar en spännande dag för tjejerna, de ska få jobba lite på UPH som övningspatienter för blivande canineopater, en grej som deras matte tycker ska bli jättekul men om de kommer att tycka detsamma återstår att se 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized