Glad Påsk!

Inte så svårt med rubriken idag precis, hela nätet kryllar nu ju av denna hälsning så varför inte följa med strömmen även om detta inlägg inte har speciellt mycket med den kommande påsken att göra ;). Men en liten påskhälsning signerad Tindra kan man ju alltid bjuda på 🙂

017

Dagen här idag har varit rätt så fullspäckad och började med en tidig tur till fårhagen, tidigare än nyttigt egentligen för en morgontrött person som jag 😉 . Men ska man på massage med tjejerna så måste motionen göras innan detta och inte efteråt så det var inte mycket att välja på utan bara att gilla läget och ge sig iväg och tur var väl det, vädret var ju helt ljuvligt!! Som synes helt klart värt att gå upp tidigt för 🙂

DSC_1720 (2)

Jag njöt av den underbara solen och tjejerna gjorde nog detsamma men på andra sätt..

018

006

Ja det bjöds som synes på både bad och bus denna härliga vårdag :). Men klockan tickade på alldeles för fort och eftersom vi skulle vara på UPH i Älvsered klockan 11 så fick vi snällt packa in oss i bilen och ge oss iväg. Väl där så möttes vi av 6 stycken blivande canieopater som skulle samarbeta på Jill & Tindra, med andra ord så kollades de av tre elever var och Tindra fann sig snabbt tillrätta med denna uppvaktning och bjöds på både massage..

408

..och laser 🙂

410

Och duktiga elever var det allt, de hittade kvickt Tindras bogproblem och arbetade bort det :). Jill fick också tre egna elever och kollades först noggrant upp..

401

..innan det var dags för hennes premiär i vattentrasken. En premiär hon fixande galant även om det konstigt nog såg ut som hon tyckte vattnet var i kallaste laget 😉

403

Men hon vande sig snabbt vid vattentemperaturen och traskade sedan glatt på, duktig tjej 🙂

405

 Och här är en ursäkt på sin plats, de två sista fotona blev inte bra, det speglade sig tyvärr men lite kan ni nog se ändå hoppas jag? 🙂

Efter trasken väntade ryggmassage och varför då inte sitta så här, ja det gäller att göra det bekvämt för sig och då menar jag för Jill såklart, en aningen sämre arbetsställning för eleverna 😉

407

Men massagen var inte slut där för Jill minsann utan det blev även en genomgång av bakdelen också, dock i ett annat rum därav inga bilder 🙂

En dryg timme senare tackade vi de duktiga blivande canineopaterna för all hjälp och begav oss hemåt igen och jag behöver väl inte tillägga att tjejerna sovit sedan dess, ja att en rejäl promenad och sedan behandling på det ger både fysiskt och psykiskt trötta hundar är det definitivt ingen tvekan om här 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized