Fågelskådare & uteliggare

Eller så hade detta inlägg lika gärna kunnat heta ”från vår till vinter”, det hade också passat bra, ja tänk att man för en gångs skull har två rubriker att välja mellan? Inte nåt jag är bortskämd med precis 😉

Men vilket ska man börja med tro? Ja varför inte fågelskådaren Tindra som idag hade fullt upp med att kolla in en stackars liten förvirrad fågel på vedhögen..

DSC_1846 (2)

Och denna fågel måste ha varit av den manliga varianten för han hade fullt upp med att skrämma bort rivalen i fönster-rutan och han jobbade på ett bra tag med detta under överinseende av Tindra 😉

DSC_1853 (2)

Han gav till slut upp, ja kanske han förstod att ”rivalen” inte var mer än en spegelbild? Eller så skrämde jag bort honom när jag ställde mig bredvid för att fota våra fina vårblommor i slänten strax intill..

DSC_1849 (2)

Och det var väl en himla tur att jag tog detta kort för våren försvann i ett nafs här i eftermiddag, ja vad ska man säga om detta?

DSC_1870 (2)

001

002

005

Inte vidare vårlikt precis och något som jag verkligen kunde varit utan nu den 24 april!! Men hur trist jag än tycker att detta är så finns det någon här som tycker det är toppen, ja Jill med andra ord..

DSC_1868 (2)

Hon vill minsann inte alls vara inne med oss andra utan kan lätt vara ute i timmar och väljer till och med att ta en tupplur i hundgården istället för att göra detsamma inne i värmen, ja det är nog inget snack om att hon trivs där och med snön eller vad tror ni? 😉

007

Då har vi avverkat både fågelskådaren, uteliggaren, vintern och våren men trots avsaknad av det sistnämnda just nu så tänker jag ändå sluta med ett slags vårtecken. För städning av husvagn måste väl ändå också räknas som ett tecken på att våren är på gång eller? Ja jag tycker det även om husvagnslivet just nu med snö utan för fönstret inte direkt känns så lockande ;). Men husvagnsliv blir det nästa helg i Roskilde oavsett väder och då i en nystädad och fräsch sådan 🙂

DSC_1863 (2)

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized