”Ibland ser man inte skogen för alla träd”

Ett ordspråk som verkligen stämmer in på dagens aktivitet här! Jag satt här idag på förmiddagen och försökte tänka ut en utflykt för mig och tjejerna och kom då på att i Ätran några kilometer bort finns väl ändå promenadslingor runt sjön? Och visst hade jag för mig rätt, Ätrans IP har flera motionsslingor i olika längder, helt perfekt för oss. Så sagt och gjort, efter lunch stack vi dit och blev minsann inte besvikna…

DSC_1886 (2)

Som ni ser så fanns det allt lite att välja på och efter lite velande så föll valet på den gula slingan på nästan 6 km. Vi gav oss av in i skogen, så skönt att komma undan vinden, och traskade glatt på både i öppen natur..

DSC_1875 (2)

..och i trollskog 🙂

DSC_1878 (2)

Som ni ser så var stigarna jättefina att gå på och det var även mycket väl skyltat hela vägen, något som jag var ytterst tacksam för p.g.a jag stundtals inte hade en susning om var vi befann oss. Jo att vi var i området runt Ätran visste jag allt men exakt position var en helt annan femma ;). Ungefär halvvägs så var det dags för en liten vattenpaus vid denna lilla bäcken..

DSC_1885 (2)

Men Jill nöjde sig som synes inte bara med att dricka, nej då, varför inte gå ”all in”? 😉

DSC_1884 (2)

En härlig promenad i nya omgivningar blev det allt, tänk att jag inte visste om detta innan och så nära också! Ja som sagt, ”ibland ser man inte skogen för alla träd” 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized