Blommor, bus & blåljus!

Ja det har allt varit ett par oroliga dagar här sedan i lördags då ambulansen hämtade Hasse sent på kvällen pga yrsel, illamående, frossa m.m. Inget roligt avslut på en mysig kväll med goa vännerna Lars & Anette men ändå skönt att ha dem här som stöd när Hasse åkte iväg . Men lyckligtvis var det inget allvarligt med goa gubben min ❤ och efter att de hade tagit diverse prover och gjort alla möjliga slags tester så släpptes han hem idag med förhållningsorder om att i möjligaste mån försöka undvika att stressa eftersom det var det dom misstänkte, en kraftig stressreaktion efter en alldeles för hektisk tid på arbetet. Så nu måste han se till att ta sina raster när han ska och framför allt lyssna på kroppen, ingen av oss är ju 20 år längre och man måste se till att vara rädd om sig själv!

Så med andra ord så var jag gräsänka här igår och då kom familjen Nilsson på mysbesök. Vi hade planerat en spa-dag för söta Freja..

035

..men det blev mycket mer än så som ni kanske förstår av rubriken ;). Malin hade med sig ett gäng fina perenner till min rabatt och Anders var snäll och grävde ner dem åt mig under säker guidning av Malin :). Tack än en gång till er för alla fina växter och för hjälpen med att få ner dem i marken <3. Och såklart även ett tack till Johanna som snällt fotade hundarna lite åt mig under tiden vi var upptagna med rabatten ❤

13214803_10209115779228721_792938084_o (2)

Och som sagt, när vi pysslade med rabatten så passade tjejerna på att ha roligt ihop med mycket bus i olika konstellationer. Ja Tindra och Freja är allt bra kompisar som synes..

003

004

Men ska det springas och jagas tafatt, ja då är det halvsyrran Jill som är gäller 🙂

007

009

033

Och även när det gäller att ”leka gömme”så är Jill nummer 1, så kul att både stå och ligga på pass på varandra och redo för att jaga ikapp 🙂

014

Men Zelda då? Nja hon överlät dessa aktiviteter till den lite yngre generationen denna gång och nöjde sig med att ha det gött i gräset istället 🙂

022

Efter både blommor och bus så gick vi in för lite fika och sedan var det spa-dags för Freja och premiär för henne att testa hundfönen. En premiär som gick galant, inga premiärnerver hos Freja där inte 😉

mms_20160515_200428 (2)

Freja blev extra fluffig och fin efter mötet med hundfönen, tyvärr ingen bild på detta så ni får istället bara tro på mitt ord :). Tack för besöket familjen Nilsson, alltid lika mysigt att träffas och vi syns ju snart igen 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized