Eurasierhelgen 2016 närmar sig..

Och därmed har olika förberedelser också startat, som att till exempel knö sig fram med massvis med folk för att inhandla saker till ”goodie-bags”, ja vad gör man inte för eurasierhelgen? Och det där med att fylla 40 stycken påsar kräver en hel del och här har starten precis gått.. 😉

DSC_2158 (2)

Som ni kanske förstår så var det på Gekås jag och Malin trängdes, ingen höjdare precis idag men det mesta fick vi med oss hem iallafall, bara lite kompletteringar som fattas men än finns det ju gott om tid till det. Men några ”goodie-bags” står redan nu klara och väntar på sina nya ägare i september 🙂

DSC_2163 (2)

Tack bästa Malin för all hjälp idag och framförallt för ditt härliga sällskap ❤

Rosetter till BIS & BIS-valp är nu också beställda, ja jag tycker om att vara ute i god tid om någon nu undrar ;). Men något foto på dem kommer jag inte att bjuda er på, några överraskningar måste det ju finnas 🙂

Aktivitetsprogrammet för lördagen är ännu inte riktigt fastställt men så fort det är klart kommer jag att lägga upp tider med mera här såklart 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized