Dåligt ”mattesamvete”

Ibland så blir det bara fel även om tanken är den bästa! Precis så var det här idag när det var dags för tjejernas frukost. Tre skålar fylldes och preparerades med diverse tillskott, ja precis som vanligt förutom det att slutet inte blev så bra för en av dem och såklart var det den hungrigaste av dem alla som drabbades, stackars Tindra 😉

2016-10-31-22-09-10

Så inte undra på att matte här har lite dåligt samvete, gav de andra två för ett par timmar sedan och fick precis nu se att Tindras skål stod kvar på köksbänken, ja är hon lite småsur på mig nu så är det med rätta, tala om att bli diskriminerad 😉 😀

Men nu är ordningen återställd, Tindra har fått sin mat som istället för frukost blev lunch och just på grund av detta så får vi skjuta på promenaden lite. Vill ju att de ska smälta maten ordentligt innan rastning och när man tittar ut på vädret så är jag inte direkt ledsen för det om man säger så 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized