Vilket sammanträffande!

Idag har jag och Hasse varit i Borås och denna gång fick även tjejerna åka med, lite trist kanske att bara åka bil så en kompensation var på sin plats och så blev det. Med andra ord ett stopp vid stranden i Kalv på vägen hem för lite rastning och döm då om min förvåning när när stranden var upptagen och det av två eurasier med ägare!! Hör inte direkt till vanligheterna att se eurasier här precis om man säger så och till råga på allt känningar också 😉

dsc_2650-2

dsc_2673-2

Det var minsann Leija & Isa med husse Anders och matte Cia som var på besök i Kalv och passade på att njuta av solen på stranden en stund precis när vi kom, vad är oddsen för det menar jag? ;). Oavsett så var det en trevlig överraskning får jag allt säga, både för oss och tjejerna. Speciellt för Jill som för en gångs skull fick lite badsällskap 🙂

dsc_2672-2

Men hur kul det än är med badsällskap så verkar det inte slå det här med att jaga det som husse slänger i sjön..

dsc_2663-2

Men det var inte bara hon som var nyfiken på vad husse skulle hitta, det smittade tydligen av sig 😉

dsc_2667-2

Så kul att träffas igen men tillslut så satte vädret stopp för umgänget för även om solen sken så var vinden isande kall och vi var inte direkt perfekt klädda för en längre utevistelse :). Väl hemma igen så bytte vi om till varmare kläder och gav oss ut för att fixa med den nya delen av vår inhägnad..

dsc_2680-2

Den röda pilen markerar det gamla staketet som förhoppningsvis ska plockas bort imorgon och ge tjejerna ytterligare större yta att lufsa runt på 🙂

Så med andra ord en intensiv och rolig dag hittills och inte är den slut än, nej ikväll blir det en tur till Falkenberg men då får faktiskt tjejerna vara hemma och jag tror nog att de är ganska nöjda med det, trötta som tusen som de är 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized