Farbror Frost på besök..

Åh vilken härlig promenad jag och tjejerna fick idag!! Visst var det lite kyligt efter nattens besök av farbror Frost men bara man klär på sig så kan man inte annat än att bara njuta…och fota såklart 😉

dsc_0079

dsc_0077

Och glittrade ikapp med naturen gjorde även tjejerna även om deras glitter bestod mer av glädje än glamour 🙂

dsc_0114

dsc_0124

dsc_0134

Naturen bjöd friskt på vinterkänsla…

dsc_0071

..även om det på sina ställen mer påminde om höst 🙂

dsc_0080

Men om man som jag idag fick möjligheten att välja så blev såklart detta nummer ett..

dsc_0118

dsc_0070

..och nu fattas bara lite snö också för att göra julkänslan komplett. Och där tror jag att jag pratar för tjejerna också, snö är ju nummer ett i deras tycke men i brist på detta får frost duga att till exempel rulla sig i..

dsc_0115

..posera på..

dsc_0103

dsc_0129

..eller helt enkelt bara köra eurasier-ryck i 🙂

dsc_0091

dsc_0083

Nu mås det gott här efter denna härliga promenad kan jag lova! Tjejerna sover gott och jag njuter av en stor kopp kaffe samt laddar för lite julhandel på Gekås i eftermiddag 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized