Efter Urd..

Jag trodde ärligt talat att vi skulle vakna upp till strömlöshet och omkullblåsna träd här idag med tanke på hur det blåste igår och inatt men ack så fel jag hade och det är jag definitivt inte ledsen för ;). Urd hade inte ställt till något alls för oss, strömmen fanns hela tiden och alla träd inom synhåll stod på rätt håll. Så vi hade tur även denna gång och till råga på allt så lyste solen fantastiskt vackert från en klarblå himmel över oss på vår långpromenad idag 🙂

dsc_2737-2

Inte värt att klaga då inte och promenaden blir lätt lite längre i ett sådant här väder och det var exakt vad som hände. Promenaden blev hela 1,5 timme lång och det i rask takt och jag trodde nog att detta skulle göra tjejerna trötta och nöjda. Och ja, nöjda var dom när vi kom hem men trötta? Nej, det vete tusan 😉

2016-12-26-19-32-41-1

Iallafall inte Jill som körde ett antal eurasier-race i trädgården, både med leksak samt utan 😉

2016-12-26-19-36-50

Och tillslut hängde även Tindra på en stund..

2016-12-26-19-33-34

..och likaså Zelda även om jag inte lyckades få en bild på detta. Och just när vi njöt av solen i trädgården efter promenaden så föll mina ögon på vårat hus och hur fint det såg ut där det låg på den lilla kullen..

dsc_2740-2

Ja tänk vilken tur att vi fann denna lilla gård där vi trivs så fantastiskt bra! Man kan inte annat än att vara tacksam över att man lyckats hitta sitt drömställe och jag tror verkligen att våra tjejer håller med in i minsta detalj 🙂

Imorgon väntar spännande och såå mysiga saker, jag ska få äran att träffa en nybliven mamma och hennes 10 små valpar, det ni!! Någon som är avis kanske? ;). Men mer om detta i morgondagens inlägg och jag kan redan nu lova bilder i massor 🙂

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized