Hej då Mayrhofen & hej Mimmis!

I fredags natt sa vi adjö till denna fantastiska skidort i Österrike men innan dess så hade vi återigen en underbar dag i backarna..

DSC_0139

..och en minst lika härlig eftermiddag nere i byn 🙂

DSC_0141

Ja det är inte lätt att förstå att dessa två foton är tagna på samma dag, full vinter uppe på berget och full vår nere i dalen, tänk att det kan skilja så? Hade inte tackat nej till att bo här i dessa omständigheter om man säger så 😉

Halv två på fredagsnatten styrde vi kosan mot gamla Svedala igen och resan flöt på otroligt bra, ja så bra att vi kunde ta 11-färjan i Rostock över till Danmark och i och med detta så öppnade sig möjligheten att kunna hämta våra efterlängtade tjejer redan på lördagen 🙂 . Och det ville vi ju såklart hemskt gärna göra men var tvungna då att vara på pensionatet senast vid halv sex. Sagt & gjort, Hasse gasade på lite extra och vi hann i tid men problemet var att bilen var ju knökfull med packning, med andra ord ingen plats för tjejerna. Vad gör man då? Jo Hasse kör de 4,5 milen hem med packning och resesällskap medan jag börjar gå honom till mötes med tjejerna..

DSC_0144

Kalla mig gärna lite smått tokig men vad gör man inte för att få hem sina pälsklingar? Allt och lite till, fast om sanningen ska fram så var kanske detta att vi gick vilse på vägen inte direkt en höjdare, tur då att man har en man som kunde lokalisera oss vid vägkanten halvvägs till Vessigebro och att vi hade en mycket vacker solnedgång att titta på medans vi väntade 😉 😀

DSC_0145

Men nu är ordningen återställd, tjejerna tar igen sig här på hemmaplan efter en intensiv vecka hos Mimmis i Falkenberg. En vecka som de skötte sig alldeles utmärkt alla tre och fick omdömet de är A-hundar att passa 🙂 . Och vi ger samma omdöme tillbaka, Åse & Patrik på Mimmis Hundlekis i Falkenberg kan mycket varmt rekommenderas på alla sätt!! Vi är mer än nöjda med deras engagemang, omtanke och kompetens med våra tjejer och jag kunde inte motstå att köpa denna lilla grej som tack till dem 🙂

DSC_0142

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized