Före & efter..

Såg ett inlägg på facebook angående hur mycket en eurasier egentligen kan fälla och nu får Zelda & Tindra ursäkta men här har vi den ”nakna sanningen” 😉 😀

PicMonkey Collage2

PicMonkey Collage3

Ja jag blir lika förvånad varje gång man ser skillnaden med och utan päls, man glömmer fort eller snarare kanske det handlar om att man förtränger detta faktum 😉 . Och visst fäller även Jill ur men inte i närheten som de två ovanstående och tur är väl det, det räcker alldeles utmärkt med två ”mästerfällare” i familjen 🙂 . Och nu när vi ändå är inne på detta med före & efter så tänkte jag bara delge er träoljans magi. Svårt att tro att endast lite brunpigmenterad träolja kan göra sådan skillnad, ja se själva!

PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage

Både trädgårdsmöbler och altan fick sig en rejäl omgång och nu sitter jag nöjt här på mina nyoljade möbler och njuter av denna utsikten..

DSC_0007 (2)

Visst är sommaren otroligt vacker? 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized