INFO OM EURASIERHELGEN 2017

Med endast 3 dagar kvar så har jag idag har jag pysslat med det sista finliret här inför eurasierhelgen, varit på Gekås och shoppat det som saknades till ”goodie-bagsen” samt fixat med nummerlapparna till skoj- utställningen. Och apropå utställningen, glöm INTE att ta med nåt att fästa dem med, typ en säkerhetsnål! Något annat som också är bra att ta med sig är varma kläder, vi kommer ju att tillbringa kvällarna tillsammans ute i ett partytält, nu finns det såklart både väggar och tak men det kan ändå bli ganska kyligt. Och kanske för första gången i eurasierhelgens historia, regnkläder, det ser tyvärr ut att kunna bli någon regnskur men vi får hoppas att SMHI som brukligt inte brukar träffa rätt med sina prognoser och att istället YR´s prognos nedan avgår med segern 😉

Screenshot_20170912-170312 Annat som är bra att ha med sig är en campingstol (och gärna bord om ni har) till kvällarnas samvaro i partytältet, vi har några extra men långt ifrån så många som behövs med tanke på antalet anmälda hundar, 40 stycken!!! 😉 . Och såklart behöver ni ta med er vad ni vill äta och dricka, både under helgen samt under grillkvällen och på tal om mat så ligger närmaste affär i Mjöbäck ca 1,5 mil ifrån men det finns också en liten servicebutik på campingen och i Överlida men jag är dåligt insatt i deras utbud. Men som sagt, Mjöbäck har en riktigt bra ICA-affär och även en pizzeria om någon är sugen på det? 🙂

På fredag beräknar vi att vara på plats på campingen från ca 13,00, vi har ju lite att pyssla med innan ni kommer, tro det eller ej? 😉 . Så efter det är ni välkomna att komma när ni vill, antingen ni har bokat en stuga eller husbil/husvagnsplats, vi är redo! Och som sagt, ni ska INTE checka in i receptionen utan det räcker gott med en incheckning hos oss istället, ungefär vid den röda tassen 🙂

overlida-karta-15-1024x724

Ni följer alltså de röda pilarna så kommer ni rätt och den röda tassen visar var vi kommer att hålla till under helgen, pedagogiskt värre va?😉 Stuga A och B är 4-bäddarna och stuga 1 – 9 är 2-bäddarna och de gröna rutorna bredvid den röda tassen är husvagn/husbilsplatser som är reserverade för oss. Toa, dusch och kök finns i servicehuset till vänster om den röda tassen.

Oss kommer ni att hitta i en grå och vit husvagn, en Hobby, med ett grönt nät framför innehållande våra tjejer så ni kan inte missa oss 😉😀. Men här har ni för säkerhets skull mitt mobilnummer om ni skulle behöva det av någon anledning: 070-347 48 22!

Och här kommer en liten påminnelse om vilka aktiviteter samt tider som gäller  för helgen 🙂

Fredag 15/9

  • Ringträning med Linda & Sofi Karlsson kl: 18.00. OBS! Glöm inte att ta med er extra gott godis, utställningshalsband/koppel och er hund såklart 😉

Lördag 16/9

  • Kl 10.30, föreläsning om pälsvård av Sofi & Linda Karlsson från Twintrim
  • Lunch är inplanerad till ca 12.00
  • Kl 13.30, föreläsning av Julia Liljekvist, utbildad hundinstruktör, hundpsykolog (problemhundskonsult). Julia kommer prata om hundens språk, stress och ”vad är en problemhund”?
  • Under främst lördagen kommer även canineopat Christina Haggren från Hagas Hundvård och erbjuder era hundar en ”prova-på-massage” för 200 kr (swish/kontanter) men hon finns även tillgänglig för detta både på fredag samt söndag om intresse finns.
  • Agilitybanan är som vanligt uppe under hela lördagen för de som vill prova.
  • Ca kl 16.00, vår skojutställning Överlidahunden 2017 med 3 åldersklasser. Valpklass upp till 12 månader, vuxenklass från 12 månader – t.o.m 6 år vuxenklass och veteranklass 7 år och uppåt 🙂 .

 

Så nu hoppas vi att ni är laddade till tusen för en riktigt härlig hundhelg med go gemenskap, skratt och många nya bekantskaper 😀

Varmt välkomna alla!

dsc_0079

 

 

Kategorier:Uncategorized