Ett kardinalfel

Ja, det är lika bra att erkänna! Jag har felat och det är ingen som helst idé att försöka smussla med sanningen, ni kommer ju ändå snart att se bevisen med egna ögon 😉 . Och nu undrar ni säkert vad detta stora fel är? Jo, jag har fotat mina fyrbenta lite grann från ovan, vilket enligt experterna är ett ”big NO NO” 😉 . Nu var det egentligen inte min mening utan det bara blev så och resultatet blev, om jag nu får säga det själv, ett ganska stort ”big YES YES” 😉 😀

DSCN1282

DSCN1287

Två glada och samarbetsvilliga tjejer fotade lite sådär från ovan, till skillnad från vår alldeles egna ”Tindra tok”. Nej, hon ska då alltid gå sin egen väg och i detta fallet sikta mot stjärnorna eller rättare sagt, stirra på fåglarna 😉

DSCN1354

Men vi kör väl vidare på dagens tema om lägen och fotar man inte lite från ovan så kan man istället se ner på andra 😉

DSCN1341

Nu tror jag inte sessan menade detta bokstavligt talat utan mer undrade vad i hela friden ”småsyrrorna” höll på med där nere bland stenarna..

DSCN1274

Hon fick dock inget mer svar än att detta bevisligen var spännande värre och då speciellt enligt Tindra med halva huvudet inne bland stenarna och inte bara här, ja temat på detta inlägg var väl ”lägen” eller? 😉

DSCN1309

Men inte skulle Jill vara sämre än någon annan och när det handlar om henne så finns det ju bara ett läge som gäller, vågrätt läge såklart, vad annars? 😉

DSCN1300

DSCN1290

Och med denna eminenta lägesrapport 😉 säger vi nu godnatt från ett regnigt Ögärdet med ett foto från i förrgår kväll där månen vilade sig lite i en grantopp på sin väg upp 🙂

DSCN1258

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized