Se upp i skogarna!

Idag har älgjakten börjat här och det innebär att man i möjligaste mån undviker skogen den närmaste tiden! Jag har ingen som helst lust att komma emellan skjutglada jägare och älgar precis, speciellt inte då tjejerna blir som tokiga när de får se skogens konung och inget hellre vill än att jaga efter 😉 . Nej, bättre då med promenader längs småvägarna här, ett säkrare alternativ men samtidigt betydligt tråkigare eftersom det inte erbjuder så roliga fotomotiv 😉 . Och så kan man ju inte ha det! Jag menar, bloggen här måste ju innehålla foton och kan man inte ta det under promenaden så får det det åtgärdas när man kommer hem igen eller? 😉

Och Zelda ställde snällt upp på mattes idéer genom att både snyggt visa upp sig..

DSC_0013 (2)

..och att återigen attackera..

DSC_0006 (2)

..och jaga Jill 🙂

DSC_0043 (2)

Något som Tindra idag betackade sig för, ja har man gått in i ”efter-löpet-deppen” så har man och då är inte aktivitetsnivån speciellt hög utan det är fullt tillräckligt att bara titta på 😉

DSC_0024 (2)

Nu är det mörkt utanför fönstret, pannan är tänd och snart väntar soffläget men först lite kvällskaffe 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized