Känner mig dissad..

Ja ibland kan man undra om man verkligen skulle få ett godkänt betyg av tjejerna som matte? För om sanningen ska fram så är det definitivt inte alla gånger som man känner sig så himla uppskattad och intressant oavsett vad man gör! Till exempel idag i fårhagen där jag lockar med godis, gör konstiga ljud och även rörelser för den delen men inte hjälper det ett endast dugg som ni ser…. 😉

DSC_0002

DSC_0014

Ja ni förstår säkert läget, alla tre tittar på helt andra håll än på mig, tala om att känna sig dissad! 😉 . Enda gången fokus föll på mig var som vanligt när Jill var i sjön..

DSC_0023

Då duger man minsann men endast som ”kastare” skulle jag tro för när detta inte inträffade så fortsatte tidigare nämnda mönster 😉

DSC_0007

Jaja, man får väl vara glad för den lilla uppmärksamhet som erbjuds och inte ta åt sig av vad de andra två fortsatte med 😉

DSC_0028

DSC_0025

Nej, det får nog allt bli att jobba lite extra på min framtoning skulle jag tro, iallafall om jag ska kunna erbjudas sådana här motiv 😉

2016-10-31-22-09-10

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized