Välkommen 2018!

Nytt år, nya möjligheter! Men inte kan man klaga på det förra heller eftersom vi igår återigen hade en fantastiskt trevlig nyårsafton här på Ögärdet med fina vänner och deras pälsklingar, vänner som välkomnades av en snötäckt gran och brasa i nya eldkorgen..

DSC_0466 (1)

Kvällen gick alldeles för fort, ja det brukar ju vara så när man har trevligt, och vips var det midnatt och dags att skåla in det nya året och släppa upp lyktorna mot natthimlen..

DSC_0469

Och när vi firade med champagne så skulle såklart alla hundarna inte ha det sämre, dock blev det ingen skumpa för dem utan varsitt smaskigt tuggben istället 🙂

collage

Dagen idag har mest bestått av återhämtning för alla, ja bortsett då från promenaden i ösregn med tjejerna i eftermiddags. Med andra ord så är snön som kom igår tyvärr redan ett minne blott och ersatts med x antal vattenpölar istället 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized