Lite ditten & datten..

Tisdag och det brukar betyda ledig dag för mig och idag var inget undantag! Ledig som sagt och då får man passa på att göra lite ärenden som t.e.x att reparera ett stenskott i bilrutan samt inköp av lite hundtugg med mera på Gekås. Ett Gekås som i stort sett var folktomt idag, så himla skönt och enkelt att shoppa där då även om det brukar bli en aningens mer än vad man tänkt sig vid de tillfällena 😉

Väl hemma igen så var det inte mycket mer än in och vända, tjejerna var ju tvungna att få sitt innan mörkret lade sig och idag fick den stora ängen tjänstgöra som rastplats, ett arrangemang som verkade gå hem 🙂

DSC_0003 (2)

Lite ny snö har vi allt fått som ni ser och det är alltid lika mysigt att stoppa nosen i tycker Zelda 😉

DSC_0011 (2)

Vid denna stora äng finns en stengärdesgård som varje gång är lika rolig att gå på..

DSC_0028 (2)

..eller varför inte spana ifrån? 🙂

DSC_0027 (3)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized