Olidligt!

Ja det sammanfattar väl dagens prommis med tjejerna! Även om vi var på favoritstället nummer ett, alltså stranden i Kalv, så hjälpte det inte alls upplevelsen utan det var verkligen olidligt kallt! Halv storm i kombination med 0-grader gjorde att jag djupt ångrade att jag inte tog på långkallingarna 😉 . Så även om det kanske ser härligt ut med en blek vintersol på himlen..

DSC_0067 (2)

..så är det så långt ifrån sanningen man kan komma, den iskalla vinden gick verkligen genom märg och ben. Och med tanke på Zeldas lilla pälsmängd nu så tror jag nästan att hon höll med mig när vinden rufsade om den lilla päls som finns kvar på bringan 😉

DSC_0014 (2)

Men dessa två höll värmen bra måste jag säga, ja med en Tindra som här tydligt smider planer på bus..

DSC_0046 (2)

..är det säkrast att sätta sig i säkerhet, med andra ord, i vattnet såklart 😉

DSC_0015 (2)

Och ”tvinga” matte att kasta en sten eller två..

DSC_0022 (2)

DSC_0026 (2)

..och mellan allt kastande fota lite också, ja man är väl kvinna och därmed ofta gör två saker samtidigt. För inte kan man avstå fota dessa vackra isformationer eller? Nej det hade inte varit likt mig precis 😉

DSC_0037 (2)

DSC_0038 (2)

DSC_0039 (2)

Men allteftersom så blev fingrarna stelare och stelare av kylan, inte lätt att fånga ögonblicken då men tjejerna underlättade det hela för matte med att bjuda på några stillbilder istället 🙂

DSC_0061 (2)

DSC_0076 (2)

DSC_0087 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized