Unnat mig en egen logga!

Som ni alla vet så är jag en minst sagt glad amatörfotograf men trots att det bara är en hobby så vill man ju gärna ”märka” sina foton, ja som en slags reklam för sig själv och såklart för att ingen olovandes ska kunna ”låna” dem. Inget som tur är inte händer ofta men för att  ”mota Olle i grind” så unnade jag mig faktiskt en alldeles egen logga hos Photologo som blev så här! Vad tycks? 🙂

DSC_0030 (2)

DSC_0043 (2)

DSC_0006 (2)

Självklart önskade jag mig en tass någonstans eftersom mina huvudsakliga motiv är just hundar även om annat också lyckas smyga sig in ibland 😉

DSC_0002 (2)

DSC_0056 (2)

DSC_0019 (2)

Men som sagt, hundar är ju mitt favoritmotiv och då allra helst ”in action” 🙂

DSC_0031 (2)

Jag tycker själv att loggan ger fotot ett proffsigare intryck men jag är ju partisk i frågan så alla ni andra opartiska där ute, tyck gärna till! 😉

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized