Vardagsmys ”de luxe”

Igår kväll satt jag här i godan ro vid köksbordet och funderade på vilken kvällsrunda jag skulle ta med tjejerna? Och precis i samma veva ringde Sivan och undrade om vi inte kunde träffas direkt med alla hundarna vid Sandviks kyrka? Självklart blev mitt svar, alltid så mycket roligare att ha promenadsällskap och även badsällskap, ja för hundarna då alltså 😉

En halvtimme efter Sivans samtal så möttes vi upp och gick direkt grusvägen bort till en av alla badplatser som finns vid Sandviks kyrka. En strand som ligger på en liten udde, vilket betydde att hundarna kunde vara lösa och njuta av Fegensjöns svalka, ja vissa av dem iallafall 😉

DSC_0002 (2)

DSC_0033 (2)

DSC_0051 (2)

 

DSC_0092 (2)

DSC_0040 (2)

En svalka som dock inte nyttjades alls av dessa två badkrukor…

DSC_0068 (2)

DSC_0098 (2)

..som tyckte att det var betydligt bättre, och torrare 😉 , att hålla sig på land och istället övervaka de andra ”badankorna” 😉

DSC_0001 (2)

DSC_0063 (2)

DSC_0077 (2)

DSC_0053 (2)

En härlig timme njöt vi vid denna strand innan njutningen togs över av myggor i massvis och vi fick ge upp en aningens mer blodfattiga än när vi kom 😉 . Tack Sivan för en supermysig avslutning på en helt vanlig tisdag, verkligen vardagsmys ”de luxe” ❤

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized