Skäms på mig! ;)

Att det hade gått några dagar sedan mitt senaste inlägg visste jag men inte att det hade gått hela 5 dagar? Som sagt, skäms på mig!! Jag har ju foton att dela med mig av så det har inte varit anledningen utan sommardagarna har bara gått förbi, rätt och slätt 😉

DSC_0006 (2)

DSC_0007 (2)

DSC_0010 (2)

DSC_0009 (2)

 

 

Så vad har hänt här sedan sist tro? Jo, jag har anmält till två utställningar, SSUK i Borås samt fredagen i Tvååker så nu har vi det att se fram emot, om tjejerna bara behåller sin päls på tills dess vill säga 😉 . Men jag är inte så värst orolig för pälsen faktiskt, Jill ”duttfäller” fortfarande lite men har satt ny päls på andra ställen så hennes päls borde vara helt okej då och kanske är det på grund av allt sjövatten? 😉

DSC_0001 (2)

DSC_0007 (2)

Tindra jobbar också på bra med sin pälssättning som ni ser..

DSC_0820 (2)

..och Zelda ser också fin ut även om hon fortfarande är lite tunn efter sitt senaste EPI-skov men vi jobbar på det 🙂

DSC_0004 (2)

Så pälsen borde som sagt vara med oss i Borås och Tvååker, värre blir det väl längre fram men som alla med pälshundar vet, pälsen kan rasa när man minst anar det och då vanligtvis i samma ögonblick som man trycker på ”enter-knappen” till en utställning 😉 😀

Det fina och varma vädret fortsätter och om man då inte kan åka och bada med tjejerna så får det istället bli sena kvällspromenader i skogens svalkande skugga..

DSC_0826 (2)

..där det ofta finns mycket spännande att spana och nosa efter för tjejerna..

DSC_0824 (2)

..och fina motiv för deras matte 😉

DSC_0819 (2)

DSC_0817 (2)

Men ikväll skippar vi nog skogen och åker till sjön istället, tror nog Jill behöver tillfredsställa sitt badbehov lite igen 😉

DSC_0079

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized