Den levererar!

Som ni säkert förstår så är min fritid ganska så upptagen just nu med en ny kamera och allt! 😉 . Det blir verkligen en nytändning och man vill ju testa kapaciteten och idag var inget undantag! Efter jobbet så stack jag och tjejerna till en regnvåt fårhage där ljuset inte var det allra bästa men jag klagar inte, kameran fortsätter att leverera 🙂

DSC_0304 (2)

Och jag lyckades få till några foton på tjejerna i någorlunda torrt tillstånd..

DSC_0309 (2)

DSC_0362 (2)

..innan det höga våta gräset gjorde sitt!

DSC_0347 (2)

Men det är klart, inte hjälper detta till heller för den delen 😉

DSC_0344 (2)

Så efter 45 minuters närgången undersökning av det mesta i gräset så ser resultatet till exempel ut så här 😉

DSC_0360 (2)

DSC_0369 (2)

Mycket blöta men ack så nöjda tjejer men det behöver jag väl inte egentligen skriva för jag tror att det syns ganska så tydligt 😀

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized