En dundrande start på semestern!

Ja nu äntligen kan jag ansluta mig till många andra och säga att NU har även jag semester 😀 . Men den kunde startat lite lugnare….

DSC_0860

Ett hejdundrande åskoväder mötte mig på vägen hem efter jag hade varit och handlat, ja ni ser säkert varför jag bara var tvungen att stanna till en kort stund på vägen för att fota denna olycksbådande himmel. Visst ser den lite otäck ut men samtidigt ack så välkommen! Äntligen en rejäl dos med regn på vår gula knastrande s.k gräsmatta och lämnade efter sig en luft som bara luktade såå gott. Men som alla vet, underbart är kort, och nu strålar solen igen och med det stiger temperaturen stadigt uppåt…

Men det är inte bara semestern man kan glädja sig åt, nej då, det kom finfina rosetter med posten häromdagen…

_20180711_154310

..och en rolig publicering gjordes på SKK 🙂

_20180711_104329

Så med andra ord, semestern har startat alldeles utmärkt och det är bara att hoppas på att det fortsätter så 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized